Zoeken naar chinees

chinees
Netwerk Chinees Nuffic.
Als lid van het Netwerk Chinees mag je gebruik maken van de toetsen uit onze databank en ontwikkel je samen met vakgenoten nieuwe toetsen. Het lidmaatschap voor het Netwerk Chinees kost 700 per school per jaar, exclusief btw. Meld je aan voor het Netwerk Chinees.
Schooltv: Chinees eten Lekker eten bij een Chinese familie.
Lekker eten bij een Chinese familie. Embed Favoriet Afspeellijst. 31 augustus 2008 online tot 31 december 2032 Leeftijd. Alle leeftijden Duur. 0128: min Bekeken. Voor de kleintjes. In China eten ze met stokjes! Kan jij eten met stokjes? Trek maar even recht.
Ni Hao! Steeds meer kinderen leren Chinees NOS Jeugdjournaal.
Die taal wordt steeds populairder. Op de Wolfert van Borselen School in Rotterdam krijgen alle kinderen in de brugklas Chinese les. Zou jij Chinees willen leren? Je kunt niet meer reageren. Reageer op de stelling: Zou jij Chinees willen leren?
Chinese taal en cultuur Fontys.
Ook heb je veel aanpassingsvermogen nodig om een periode in een geheel andere cultuur te leven en te functioneren. Is Chinees niet te moeilijk voor een westerling? Chinees leren is zeker een uitdaging, het heeft een eigen schrift en in de uitspraak zijn vier tonen mogelijk.
Chinees.
China krijgt in de wereld een steeds grotere rol op zowel het economische als politieke vlak. Voor Groevenbeek is dit aanleiding om de leerlingen de mogelijkheid te bieden het vak Chinees te kiezen. Tijdens de lessen Chinees is zowel aandacht voor de Chinese taal als de Chinese cultuur.
de Chinees / chinees bij eten.
Een restaurant dat gerechten van een bepaald land serveert, beschouwen we ook als een soortnaam: een chinees een restaurant met Chinese gerechten, een griek een restaurant met Griekse gerechten, een italiaan, een marokkaan, een turk, een thai, een japanner, een indiƫr enzovoort.
Chinees Universiteit Leiden.
Chinees 1 ook semi-intensief in juni-juli 6 weken, 2 keer per week. Chinees 2 ook semi-intensief in juni-juli 6 weken, 2 keer per week. Chinees 3 ook semi-intensief in juni-juli 6 weken, 2 keer per week. Chinees 7 Plus. Chinees 8 Plus.
Lesmateriaal: Chinees Naar Nederland.
Op deze pagina vindt u het gehele lespakket, u kunt de onderdelen downloaden. De video kunt u bekijken door de Player te gebruiken. Let op: De map Download alle audio bevat veel bestanden. Het downloaden kan enkele minuten duren. Download het werkboek.
Chinees bestellen voor de stevige trek Thuisbezorgd.nl.
Geniet daarom op een regenachtige zondag of na een vakantie van een Chinees gerecht dat je bestelt via Thuisbezorgd.nl. Lekker eten van een Chinees restaurant. Je hoeft niet naar een Chinees restaurant te gaan om van een Chinese maaltijd te genieten.
Chinees Radboud in'to' Languages.
Je kunt een online groepstraining Chinees volgen op vier internationaal erkende niveaus. Chinees op weg naar A1. Chinees op weg naar A2. Chinees op weg naar B1. Chinees op maat. Heb je een trainingsvraag waarvoor je een pasklare oplossing zoekt?

Contacteer ons