Zoeken naar huurappartementen

huurappartementen
Filmhuis O42 stopt, huurappartementen en horeca in oude Villa Lux Nijmegen gelderlander.nl. Weer. De Gelderlander logo. De Gelderlander logo. Zoek. Sluit. Weer. Menu. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Mail. Mail. Whats App. Sluit. Play. Play. Play. Pijlen
Filmhuis O42 in de voormalige Villa Lux. Filmhuis O42 stopt, huurappartementen en horeca in oude Villa Lux. NIJMEGEN De voormalige Villa Lux aan de Oranjesingel, voorheen O42, wordt een appartementencomplex. Pandeigenaar Ton Hendriks gaat de twee filmzalen slopen. In het gebouw komen twintig tot 24 huurappartementen.
Nieuwbouw van 16 sociale huurappartementen Zinkinfo NL.
Nieuwbouw van 16 sociale huurappartementen. terug naar overzicht. Dit project omvat 16 sociale huurappartementen, verdeeld voer 4 bouwlagen. Het project maakt deel uit van een masterplan, waarvoor GDR-architecten bvba in 1994 een stedenbouwkundig concept uitwerkte voor 111 sociale woongelegenheden, waaronde 87 woningen en 24 appartementen.
Huurappartementen in Nieuwegein Huren in Van Reeshof.
Bent u per direct op zoek naar een nieuw huurhuis? Het aanbod van ASR wisselt regelmatig en is zeer divers. Van huurappartementen tot huurhuizen, in diverse regios, voornamelijk rondom de randstad. Neem voor het actuele aanbod een kijkje op onze site.
Huren Kempkensberg Huurappartementen Groningen.
Allemaal met een heerlijk terras of balkon op het zuiden, zodat u altijd geniet van de zon. De 40 nieuwe huurappartementen van 83 m2 tot 112 m2 groot hebben een huurprijs vanaf 1085, per maand inclusief overdekte parkeerplaats. Verken de locatie en het aanbod en vergeet niet om u in te schrijven.
Nieuwbouwproject 130 huurappartementenEen, greep uit onze referenties Peters Installatietechniek.
Nieuwbouwproject 130 huurappartementen Utrecht. Wij mogen voor de Veluwezoom Verkerk Bouw voor een nieuwbouwproject de gehele W-Installatie verzorgen. Het nieuwbouwproject heeft na oplevering in totaal 130 sociale huurappartementen met lift. In het westelijke gebouw komen 70 appartementen en in het oostelijke gebouw 60 appartementen.
Huurappartementen Chopin ZINN.
Chopin is één van de prachtige woontorens met royale, eigentijdse huurappartementen op het terrein van ZINN locatie De Dilgt in Haren. Chopin is een woontoren met 22 huurappartementen op het terrein van ZINN locatie De Dilgt. Het terrein bevindt zich in een prachtige groene en landelijke omgeving.
15 prachtige huurappartementen in het Centrumplan van Gilze.
15 prachtige huurappartementen in het Centrumplan van Gilze! Wat een prachtige aanwinst voor Gilze: deze 15 huurappartementen in het centrumplan! Ieder appartement beschikt over een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder en ook binnen de appartementen zelf is aan alles gedacht.
Flexibele Energiediensten voor Huurappartementen Topsector Energie.
Exporteer naar PDF. Flexibele Energiediensten voor Huurappartementen. Publieke samenvatting / Public summary. De opwekking van eigen zonnestroom door huurders van sociale huurwoningen is de afgelopen jaren eindelijk op gang gekomen, dankzij innovatieve producten en diensten van partijen zoals Iederzon en LENS.
Nieuwbouw Den Bosch Nieuwbouwproject Hustenweg Van Wanrooij.
Bekijk alle afbeeldingen. Aan de Hustenweg in Empel ontwikkelt Van Wanrooij 24 koopwoningen en 35 huurappartementen. Alle woningen en appartementen worden uiteraard gasloos en zeer energiezuinig uitgevoerd, oftewel met een EPC Energieprestatiecoëfficiënt van max 0. Meer informatie over de huurappartementen is pas beschikbaar vanaf de start bouw.
Huurappartementen met zorg Rivas.
Huren met zorg. Huurappartementen met zorg. Huurappartementen met zorg. U bent hier. Wonen met zorg. Huren met zorg. Huurappartementen met zorg. Huren met zorg. Bij Rivas is het mogelijk om een appartement te huren waarbij u dagelijkse zorg en ondersteuning krijgt.

Contacteer ons