Meer resultaten voor massage

massage
Massage bij kanker.
Tot slot vermindert massage de afgifte van hormonen en stoffen die betrokken zijn bij stress en paniek. Is massage veilig bij kanker? Massage is veilig bij kanker. In sommige situaties is massage niet aan te raden of is het nodig de massage aan te passen.
Behandelingen Wellnessresort SpaWell SpaWell.
Bekijk de massages, Treatments, do it yourself rituelen en onze wellnessrituelen. Bekijk alle aanbiedingen. Ontdek de massages. Geniet van een heerlijke massage, ├ęcht een moment voor jezelf. Laad jezelf op tijdens een ontspannende massage, hoofdmassage of een lekkere gezichtsbehandeling. Meer info Reserveren.
Holistisch Gezondheidscentrum in Amsterdam Centrum Noord Healing People.
Massage Marin wordt: Healing People! Na jarenlang dromen is het dan eindelijk zo ver wij, de massagetherapeuten van Massage Marin, bundelen onze krachten met een team specialisten uit allerlei verschillende disciplines en gaan verder als holistisch gezondheidscentrum: Healing People, op de Meeuwenlaan 327H, Amsterdam.
massage capelle aan den ijssel Fusion Massage.
Deze massage is dus niet alleen voor sporters, maar voor iedereen die van een stevige massage houdt. Bij een nek-schouder-rugmassage wordt zoals het al zegt de nek, schouders en uw onderrug gemasseerd. Hierbij is het doel uw spieren losser te krijgen.
Ontspannen met een wellness behandeling Thermae 2000 Bron van goed leven.
De ayurveda massage is een gehele massage van het hoofd en lichaam met originele warme kruidenoli├źn uit India. Deze massage is afkomstig uit de oude geneeskunde uit India en heeft een reinigend, balancerend maar vooral ook ontspannend effect op lichaam en geest.
Overzicht van alle behandelingen en massages Zwaluwhoeve.
Meer info Reserveren. Duo TREATMENTS Body Masker. Meer info Reserveren. Ontdek de Treatments behandelingen. Reis mee en beleef deze bijzondere wellnessbeleving. Een massage gecombineerd met een reiniging, scrub of pakking met heerlijke TREATMENTS producten. Een ware beleving en toevoeging tijdens jouw dagje wellness.
Ritmische massage.
Via de massage herstellen we de basale ritmen van de mens om zo het zelfherstellende vermogen optimaal zijn werk te kunnen laten doen. Concreet kijken we naar de warmteverdeling en de verdeling van spanning door het hele lichaam. Het streven is met de massage de warmte en spanning te harmoniseren.
Home Netwerk Integratieve Massage Nederland.
Alle aangesloten masseurs en masseuses zijn gediplomeerd en hebben de opleiding Integratieve Massage gevolgd. Voor meer info over Integratieve massage, cursussen of de opleiding kun je bellen of mailen met het secretariaat. Integratieve Massage bestaat sinds 1990! 26 juni 2021.
Massages ontspannend en ontstressend De Woudfennen Friesland.
American Impact massage. Een krachtige vorm van ontspanningsmassage. Deelmassage van 25 minuten voor 3200., Deelmassage van 25 minuten voor 3000., Deelmassage van 25 minuten voor 3200., Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor de nieuwste acties en arrangementen. Hotel Country Rose. Werken bij ons? Dames en badkledingdagen. 8503 BA Joure Friesland.
Anand.nl Al 20 jaar een toonaangevend instituut Op gebied van massage, yoga, meditatie en reiki. E-mailadres. Facebook.
Meer over Anand. Massage Therapie Cursus. Anand in de media. Online Mindfulness Cursus. Cursus Klassieke massage. Thaise Yoga Massage. Opleiding Ayurvedische Massage. Wellness Massage Opleiding. Opleiding Yoga Massage. Opleiding Energetisch Masseur. Reiki Master Training. Wellness Massage Week. Nav Social Menu.

Contacteer ons