Resultaten voor skatepark

skatepark
Snel concrete plannen voor skatepark in Stadspark OOG Radio en Televisie.
SP-raadslid Lucy Wobma wil snel meer duidelijkheid over het skatepark: Toen de skaters november 2019 in hebben gesproken en massaal bij de raadsvergadering verschenen waren bijna alle partijen enthousiast over een nieuw skatepark, dat enthousiasme zie ik nu niet terug in deze plannen.
StreetDome Skatepark.
At the inauguration in 2014, StreetDome was visited by some of the best bowl skaters in Denmark, together with a handful of the best street sports atheletes in the world they were showing tricks for skateboards, skates, wall climbing and BMX biking.
Transmission Skateparken Skatebanen, Skatepark ontwerp en advies, skatebaan verhuur en skate-demonstratie's.'
De belangrijkste missie en doelstelling van mijn bedrijf is het in contact komen met gemeente's' en skatepark/skatebaan gebruikers Met als doel gericht te zijn op het aanbieden van skatepark ontwerpen die in samenspraak met de gemeente en de skatepark gebruikers tot stand zijn gekomen in een uiteindelijk concept-ontwerp.
Grootste skatepark van Europa hotspot voor streetsnowboarders NH Nieuws. NH-nieuws Logo. Zoek. Facebook. Twitter. Mail. Whatsapp. Linkedin. Facebook. Twitter. Mail. Whatsapp. Linkedin. Facebook. Twitter. Youtube.
Grootste skatepark van Europa hotspot voor streetsnowboarders. 9 februari 2021, 19.00 uur Door Redactie Amsterdam. AMSTERDAM Deze zomer opende op het Zeeburgereiland het grootste betonnen skatepark van Europa. 3.000 vierkante meter aan uitdagingen voor iedereen die hard wil gaan op wielen.
Zandvoort krijgt groot skatepark naast circuit: Hier" zijn we echt blij mee" NH Nieuws. NH-nieuws Logo. Zoek. Facebook. Twitter. Mail. Whatsapp. Linkedin. Play. Play. Facebook. Twitter. Mail. Whatsapp. Linkedin. Facebook. Twitter. Youtube.
Zandvoortse skaters willen meer ruimte en minder afval op hun skatepark NH Nieuws. Bij het nieuwe skatepark gaat het om een combinatie van een zogenaamde pumptrack en een skatepark. Een pumptrack is een glooiende baan waar ook BMX-ers en rolschaaters zich kunnen uitleven.
Doneeractie gestart voor een skatepark in Schuytgraaf inSchuytgraaf.
Klik om op Pinterest te delen Wordt in een nieuw venster geopend. Op 1 maart heeft Ravi Ramautar een doneeractie opgezet met als doel een skatepark in onze wijk te verwezenlijken. Hij vraagt om een financiƫle bijdrage aan ouders met als doel een skatepark te ontwikkelen in onze wijk.
Skatepark Toptaken.
Home / Alle onderwerpen Politiek en Bestuur / Inspraak en informatie / Skatepark. De ontwerpen voor het nieuw skatepark in het Baxpark zijn klaar en nu willen we weten wat jij er van vindt! Beste skaters, de ontwerpen voor het nieuwe skatepark zijn binnen en we willen graag weten wat jullie er van vinden!
Skatepark Haagse Beemden wordt trekpleister: Dit wordt iets bijzonders Breda bndestem.nl. Weer. BN DeStem logo. BN DeStem logo. Zoek. Sluit. Weer. Menu. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Mail. Mail. Whats App. Sluit. Play. Play. Play. BN DeStem logo. Face
Skatepark Haagse Beemden wordt trekpleister: Dit wordt iets bijzonders. BREDA Een groot Bredaas skatepark met regionale uitstraling. Aan de Bergdreef vlakbij landgoed de Burgst in de Haagse Beemden wordt in november een betonnen skatepark met veel ruimte voor groen aangelegd waar verschillende skatesporten en BMX-fietsers terecht kunnen.
Skatepark Haarlem Geopend sinds december 2020!
Haarlem heeft lang op een indoor skatepark moeten wachten. Na lang aandringen door de lokale jeugd heeft de gemeente toegezegd een bedrag vrij te maken voor de bouw van het skatepark. Het park is groen, een thuisbasis voor talent en Olympische-spelen proof.
Skatepark Hengelo Hengelo Promotie.
Update skaten in coronatijd. Skatepark onder toezicht van Hengelo Sport en SkateLAB deels weer open. Het skatepark gaat onder toezicht op de volgende dagen en tijden deels weer open voor kinderen van 8 t/m 12 jaar onder begeleiding van Hengelo Sport.

Contacteer ons