Zoeken naar zuidas

zuidas
Tandarts Amsterdam: Tandartspraktijk De ZuidAs.
Tandartspraktijk de ZuidAs is een moderne tandheelkundige praktijk, gelegen in het hart van de Amsterdamse wijk Oud-Zuid. Met een gedreven team tandartsen, mondhygiënisten en specialisten verzorgen wij het complete pakket aan tandheelkundige zorg om uw gebit gezond en mooi te houden. Naast algemene tandheelkunde biedt Tandartspraktijk de ZuidAs ook cosmetische tandheelkunde aan. Complete pakket tandheelkundige zorg. Cosmetische tandheelkunde: facings, porseleinen kronen, tanden bleken.
Zuidas.
Crisisjaar brengt omzet De Brauw boven 200 miljoen. Maar daar gedijen de urenschrijvers op de Zuidas juist bij. Over het algemeen stegen de omzetcijfers van s lands grootste advocatenkantoren in coronajaar 2020. Met De Brauw uiteraard als grootste overwinnaar. Door Martijn Zeven.
Zuidas Gemeente Amsterdam.
Zuidas werkt samen met de projectorganisatie Zuidasdok aan het realiseren van het verbeteren van het station Amsterdam Zuid, het verbreden, ontvlechten en gedeeltelijk ondergronds brengen van de A10 en het inrichten van de openbare ruimte. De afdeling Zuidas richt zich op de gebiedsontwikkeling van Zuidas, de realisatie van het Zuidasdok en omgevings en gebiedsmanagement van Zuidas.
Zuidas Businessride 2019.
Hello Zuidas is de organisatie voor gebiedsmanagement in de Zuidas. De doelstelling van Hello Zuidas is om met publieke en private partijen de hoge kwaliteitsnormen voor het gebied te waarborgen en bij te dragen aan een hoogwaardige en goed bereikbare woon en werklocatie met een internationale uitstraling.
Zuidas Bier Bier voor de Zuidas.
Het bijzondere van Zuidas Bier is de Zuidas hop die we met de hand plukken en toevoegen aan het bier. De hop groeit wild op verschillende plekken op de Zuidas langs het Zwarte fiets pad, de Botanische tuin van het VU en op verschillende kantoordaken o.a.
Zuidas The Breakfast Club.
Wil je reserveren bij the breakfast club Zuidas? Neem dan telefonisch contact op te nemen met 1 van onze collega's' op telefoonnummer: 31 20 7711823. Wij nemen helaas geen reserveringen aan via de e-mail, aangezien de kans bestaat dat we deze niet op tijd kunnen verwerken.
Zuidas BNNVARA.
De advocatenserie Zuidas was te zien bij BNNVARA op In de advocatenserie Zuidas zien we het leven van een groep ambitieuze advocaten op de Amsterdamse Zuidas. In de 8-delige advocatenserie Zuidas zien we het leven van een groep ambitieuze advocaten op de Amsterdamse Zuidas.
Kantoorruimte huren in Zuidas, Amsterdam. Het Grootste Aanbod Kantoren!
Kantoorruimte huren Zuidas, Amsterdam. Kantoorruimte huren Amsterdam Zuidas? Amsterdam Zuidas is het zakencentrum van Nederland en één van de populairste gebieden in Amsterdam om een kantoor te huren. Dit komt onder andere door de strategische plek tussen de binnenstad en de luchthaven Schiphol, het hoogwaardige aanbod van kantoren en aanwezige faciliteiten.
Kop Zuidas DELVA Landscape Architecture Urbanism.
Ons antwoord op de ontwerpopgave van A10 strook Kop Zuidas richt zich op het aantrekken van de dynamische stedeling naar Kop Zuidas. Dit doen we door een divers programma te huisvesten en een gebouw te ontwerpen dat slim inspeelt op de behoeften van deze dynamische doelgroep.
Zuidas Amsterdam WitteveenBos.
De herstructurering is een uitdaging gezien de complexe ligging van de Zuidas, de dichte bebouwing en de grote forenzen stromen die dagelijks de Zuidas aan doen. Tijdens de herstructurering zal de overlast voor reizigers en bewoners tot een minimum beperkt moeten worden.

Contacteer ons